M ain Produkte

0 +
+
Përvojë industriale
0 +
+
Vendet dhe Rajonet 
0 +
Parqe Industriale
0 +
Transformatorët që funksionojnë në rrjet
Shërbimi i personalizuar
Shërbimi i Integrimit
Koha e shkurtër e prodhimit të produktit
Mbështetje pas shitjes

energjisëProjektet ndërkombëtare të transformatorëve të

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!
Rastet e suksesshme
case-2.jpg
Transformator Detar për ABB

ABB ka blerë transformatorët tanë detarë të tensionit të mesëm 3600kVA, 3000kVA dhe 1000kVA, 6.6kV me ndërrim fazor për anijet e tyre ngritëse 4000T dhe 5000T.Për të arritur efektin e dëshiruar të magnetizimit, transformatori kryesor dhe transformatori i paramagnetizimit duhet të lidhen paralelisht,

LEXO MË SHUMË
微信截图_20240621141057.png
Transformatorët për Olimpiadën

Ne siguruam transformatorë aliazh amorf të tipit të thatë për vendet e Lojërave Olimpike Dimërore të Pekinit, duke kontribuar pjesën tonë në mbajtjen e një ngjarje olimpike me karbon të ulët me humbje jashtëzakonisht të ulët të energjisë të pajisjeve.Stacioni hekurudhor Xiong'an, stacioni më i madh i trenit në Azi, përdor shumë aliazh amorf 2500 kVA dr.

LEXO MË SHUMË
Shanghai F1.png
Transformator i tipit të thatë për Formula 1

CEEG ka furnizuar transformatorë të tipit të thatë VPI në vende të shumta sportive ndërkombëtare, duke siguruar zhvillimin e qetë të shumë ngjarjeve.Ne siguruam transformatorë të tipit të thatë SG10-800/10 VPI për sallën e stërvitjes gjithëpërfshirëse në Qendrën Kombëtare të Sporteve Olimpike në Pekin.Ekspertët teknikë ishin të kënaqur

LEXO MË SHUMË
640 (2).jpg
Shërbimet e Integrimit të Ruajtjes së Energjisë për Izraelin dhe Afrikën e Jugut

CEEG ofroi 15 sisteme të integruara të ruajtjes së energjisë për Izraelin IEC, Afcon, BYD dhe NR.Këto sisteme përfshijnë transformatorët tanë të ruajtjes së energjisë si komponentë bazë dhe shërbime gjithëpërfshirëse të integrimit, duke ofruar një seri të plotë zgjidhjesh për ruajtjen e energjisë për klientët tanë.Klientët e pranuan aftësinë e CEEG

LEXO MË SHUMË
rasti-1.jpg
Transformator i tipit të thatë për Tibet

Transformatori i instaluar në Tibet Stacioni i ruajtjes së energjisë PV 20 MW në Zanda, Tibet, përdor transformatorë të shumtë SC(B)-2300/36,5 kV me rrëshirë epokside të tipit të thatë dhe dy njësi të integruara të ndërrimit të konvertuesit nga kompania jonë.Vendndodhja e projektit ndodhet në një lartësi ndërmjet 3600m dhe 3800m, me th

LEXO MË SHUMË
Zbuloni nëse një transformator CEEG është i përshtatshëm për ju!
Lajme
 • Transformatori rregullues special CEEG HKSSPZ-13000/15 u dërgua në Francë

  2024-07-18

  Kohët e fundit, CEEG dërgoi me sukses transformatorin e ri rregullues të ri HKSSPZ-13000/15 në Francë.Gjatë fazës së projektimit, ekipi ynë i R&D në Divizionin e Tensionit të Mesëm dhe të Lartë kreu studime të thelluara mbi skenarët komplekse operacionale të pajisjeve përpara se të zhvillonte teknologji të reja të shumta Lexo më shumë
 • CEEG merr Certifikatën Prestigjioze të Emërimit nga TÜV Rheinland

  2024-07-04

  Jemi krenarë të njoftojmë se jemi autorizuar të kryejmë testimin e dëshmitarëve nën mbikëqyrjen e TÜV Rheinland, një ofrues kryesor global i shërbimeve teknike, të sigurisë dhe të certifikimit.Ky moment historik i rëndësishëm është shënuar nga CEEG duke marrë Certifikatën e Emërimit nga TÜV Rheinl Lexo më shumë
 • Transformatori i CEEG-së i provës ndaj flakës i përmirësuar!

  2024-07-01

  Produkti ynë i ri përmban tuba rrezatues aktivë dhe një dizajn efikas të shpërndarjes së nxehtësisë në zona, duke rritur shpërndarjen e nxehtësisë, izolimin dhe sigurinë dhe besueshmërinë e përgjithshme.Shpërndarja e përmirësuar e nxehtësisë, jetëgjatësia e zgjatur Duke përdorur një dizajn të shpërndarjes së nxehtësisë në zonë, pjesa e sipërme e strehës përmban hark-sh Lexo më shumë
P artnerët dhe klientët

Telefoni

+86-17826020132
NA NDIQ

PRODUKTET

LIDHJET E SHPEJTA

NA KONTAKTONI
E drejta e autorit © 2024 CEEG Nanjing Transmission & Distribution Equipment Co., Ltd. | Harta e faqes | Politika e privatësisë